Offerte aanvragen in maar 6 stappen

Basis

In het basispakket bieden we je een website op maat, waarop je online je diensten kunt presenteren en offertes kunt ontvangen.

€ 499,-

Silver

In het silverpakket bieden we je een website aan met bedrijfslogo en livechat, waarmee je online je diensten kunt presenteren en offertes kunt ontvangen.

€ 750,-

gold

Bij het goldpakket ontvang je een webshop met betaalsysteem, waarmee je online producten kunt verkopen. Daarnaast wordt alles op maat gemaakt.

€ 950,-

Tuba Orhan
Tuba Orhan
Heeft een prachtig website voor ons gemaakt voor onze zorgopleidingen die we aanbieden. Het was binnen 3 weken klaar, voldoet aan alle wensen, en dacht met ons mee. We zijn erg tevreden! Goed professioneel geholpen door Dennis!
M. el Mobarek
M. el Mobarek
"Uitstekende ervaring met dit webdesignbedrijf! Ze leverden een professionele website die onze verwachtingen overtrof. Van het creatieve ontwerp tot de gebruiksvriendelijkheid, ze begrepen onze behoeften en werkten nauw samen. De communicatie was vlot en het eindresultaat spreekt voor zich. Zeer aan te bevelen!" Zie amiciszorg.nl 👌
Casper Bielecki
Casper Bielecki
Ik ben erg blij met de website die Dennis voor me heeft gemaakt, zeker beter dan ik had verwacht. CloudMicro is een aanrader voor iedereen die een nieuwe website wil.
Bilal mimouni
Bilal mimouni
Bij cloudmicro mijn website laten maken. Liet Dennis weten wat ik wou verder had ie vrij spel in mijn website. Eindresultaat: Hele professionele website en een trouwe klant erbij! Ook is de communicatie het meeste fijne aan dit geweest, geen vraag te dom! En een goede uitleg over zaken. Mijn onderhoud laat ik ook lekker door het bedrijf overnemen, kortom: Top service en budget-wijs is hij toch de beste.
Fatima Rahimsada
Fatima Rahimsada
Alles naar wens en altijd fijn contact gehad met CloudMicro
sven lemmens
sven lemmens
Dennis weet waar hij het over heeft en denk echt met je mee over wat daadwerkelijk belangrijk is voor mijn doelen en hoe ik dit in een website verwerkt wil hebben. Uiteindelijk prachtig eindresultaat geleverd gekregen. Zeker een aanrader!
Britt Geerts
Britt Geerts
Super fijne service. Enorm blij met de nieuwe website🤩
Celine Konings
Celine Konings
Dennis heeft uiteindelijk een mooie website geleverd volledig naar mijn smaak. Ik had redelijk wat aanpassingen na de deadline, deze waren bijna allemaal mogelijk. Ook word ik verzekerd van blijvende service, erg fijn! Hartelijk dank namens Konings Honden Coaching
Engin Yilmaz
Engin Yilmaz
De website is helemaal conform onze verwachtingen opgeleverd! Bedankt !

Website-ontwerp

Marketing

Website-ontwerp

Marketing