Diensten

Website ontwikkelen

Bij CloudMicro begrijpen we dat jullie website het digitale visitekaartje van het bedrijf is. Het is de eerste indruk die potentiële klanten van jullie bedrijf krijgen en speelt een cruciale rol in het opbouwen van vertrouwen en het stimuleren van conversies. Daarom is het van essentieel belang om een professionele, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijke website te hebben die jullie bedrijfsidentiteit weerspiegelt en de juiste doelgroep aanspreekt.

Webshop ontwikkelen

Bij CloudMicro begrijpen we hoe essentieel een succesvolle webshop is voor jullie bedrijf. In het digitale tijdperk is e-commerce een krachtige manier geworden om producten en diensten aan klanten over de hele wereld te presenteren en te verkopen. Daarom is van het cruciaal belang om een professionele, betrouwbare en gebruiksvriendelijke webshop te hebben die jullie bedrijf en/of merk vertegenwoordigt en de onlinewinkelervaring van jullie klanten verbetert.

Online marketing SEO en SEA

Met CloudMicro als jullie partner, kunnen jullie met jullie bedrijf en/of merk met vertrouwen de online wereld veroveren. Wij bieden uitgebreide expertise op het gebied van online marketing, SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (zoekmachine-adverteren). Samen met jullie ontwikkelen we strategieën die bedrijven naar een nieuwe hoogte zullen brengen en de online aanwezigheid versterken.

Ontwikkelen applicaties in Hybrid Flutter

Van muziek luisteren, bestellen, gezond blijven, bankieren tot aan het weer checken. Met een app wordt alles mogelijk en makkelijk binnen handbereik. Applicaties bieden de uitkomst om verschillende doelgroepen met uiteenlopende behoeften maximaal te bedienen.

Website content

Bij CloudMicro geloven we in de kracht van woorden. We hebben een toegewijd team van ervaren copywriters die gespecialiseerd zijn in het leveren van hoogwaardige website content die jullie bedrijf helpt groeien. Copywriting is het schrijven van wervende teksten met een commercieel doel. Met zo weinig mogelijk woorden zo veel mogelijk impact genereren, dat is waar wij bij CloudMicro naar streven.

Bedrijfslogo’s

Bij CloudMicro begrijpen we het belang van een krachtig en onderscheidend logo voor jullie bedrijf. Ons getalenteerde team van ontwerpers en graphic designers is gepassioneerd over het creëren van perfecte en unieke logo’s die de essentie van jullie bedrijf vastleggen. Wij bieden voordelig logo ontwerp aan, wij vinden namelijk dat een vakkundig logo niet altijd prijzig hoeft te zijn.

Animatie video’s

CloudMicro is een toonaangevend bedrijf op het gebied van animatie video’s. Met ons getalenteerde team van ontwerpers en graphic designers streven we ernaar om hoogwaardige animaties te leveren die jullie verhaal om een gedenkwaardige manier vertellen. Met een animatie kunnen jullie complexe informatie begrijpelijk communiceren. Zo kunnen jullie in een korte animatie video een grote hoeveelheid informatie duidelijk overbrengen aan jullie doelgroep. Elke animatie is bij ons maatwerk. We creëren een unieke stijl die perfect aansluit bij jullie huisstijl en wensen. We werken daarbij altijd met een vaste prijs zodat jullie achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

Social media campagnes – Facebook / Instagram / LinkedIn / Tiktok

Bij CloudMicro begrijpen we de kracht van social media als een effectieve marketingtool. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van social media campagnes op verschillende platformen, waarmee we de bekendheid van jullie bedrijf of merk enorm snel kunnen laten groeien.

Website-ontwerp

Marketing

Website-ontwerp

Marketing