Offerte aanvragen in maar 6 stappen

Basis

In het basispakket bieden we je een website op maat, waarop je online je diensten kunt presenteren en offertes kunt ontvangen.

€ 499,-

Silver

In het silverpakket bieden we je een website aan met bedrijfslogo en livechat, waarmee je online je diensten kunt presenteren en offertes kunt ontvangen.

€ 750,-

gold

Bij het goldpakket ontvang je een webshop met betaalsysteem, waarmee je online producten kunt verkopen. Daarnaast wordt alles op maat gemaakt.

€ 950,-

Emiel van Erp
Emiel van Erp
Na een fijn telefoongesprek met Dennis heb ik mijn wensen uitgesproken waarna hij binnen paar weken een mooie website heeft gemaakt. Deze doet perfect naar alles wat ik heb gevraagd en zelfs meer. Super.
Jelle Holman
Jelle Holman
Zeer goeie service en een luisterend oor naar de klant. Prijstechnisch zeer betaalbaar en levert goed resultaat!
Yunus Mutlu
Yunus Mutlu
Cloudmicro heeft een zeer professionele website voor onze transportonderneming gemaakt. Een kleine uitleg over ons bedrijf was genoeg om een fantastische, professionele website te kunnen maken! Dennis begreep direct wat we precies in onze website wouden. Hij dacht aan alle details en gaf ons tips hoe onze website er beter kan uitzien. Zeer snelle service, elk moment beschikbaar hoelaat het ook was hij hielp ons direct. Perfecte website + logo voor onze transportbedrijf! Zeer hulpzaam, veel empathie en professionele webdesigner! Zeker een aanrader als je een professionele website wil voor een zeer guntige prijs!!
Saban Yildirim
Saban Yildirim
Superservice en topkwaliteit hebben ze mij bezorgd, ik kende ze niet eens maar had al gelijk goed gevoel en wat blijkt dat ik toch een goede keuze heb gemaakt, zeker een aanrader !
Tuba Orhan
Tuba Orhan
Heeft een prachtig website voor ons gemaakt voor onze zorgopleidingen die we aanbieden. Het was binnen 3 weken klaar, voldoet aan alle wensen, en dacht met ons mee. We zijn erg tevreden! Goed professioneel geholpen door Dennis!
M. el Mobarek
M. el Mobarek
"Uitstekende ervaring met dit webdesignbedrijf! Ze leverden een professionele website die onze verwachtingen overtrof. Van het creatieve ontwerp tot de gebruiksvriendelijkheid, ze begrepen onze behoeften en werkten nauw samen. De communicatie was vlot en het eindresultaat spreekt voor zich. Zeer aan te bevelen!" Zie amiciszorg.nl 👌
Casper Bielecki
Casper Bielecki
Ik ben erg blij met de website die Dennis voor me heeft gemaakt, zeker beter dan ik had verwacht. CloudMicro is een aanrader voor iedereen die een nieuwe website wil.
Bilal mimouni
Bilal mimouni
Bij cloudmicro mijn website laten maken. Liet Dennis weten wat ik wou verder had ie vrij spel in mijn website. Eindresultaat: Hele professionele website en een trouwe klant erbij! Ook is de communicatie het meeste fijne aan dit geweest, geen vraag te dom! En een goede uitleg over zaken. Mijn onderhoud laat ik ook lekker door het bedrijf overnemen, kortom: Top service en budget-wijs is hij toch de beste.
Fatima Rahimsada
Fatima Rahimsada
Alles naar wens en altijd fijn contact gehad met CloudMicro

Website-ontwerp

Marketing

Website-ontwerp

Marketing